Byvandringer i TEST

 

 

Deltag på vores åbne gruppeture i sep/okt – klik her

Byens baggårde og gemte kroge
Oplev det Jødiske København
H.C.Andersens København
Dragør og jødernes flugt i 1943
Anna
Anna
18. Juni, 2022.
Super guide Vores lille afdeling fik glæden af at vandre med Charlotte Thalmay i turen Byens Baggårde. Charlotte er super engageret og gør turen levende og sjov. Vi ved nu meget mere om vores dejlige gamle København.
Anna Sandberg
Anna Sandberg
31. Maj, 2022.
Rundvisning for europæiske studerende Vi havde på tyskstudiet på Københavns Universitet en gruppe studerende på besøg fra Warszawa og Milano. Charlotte Thalmay gav os en meget engageret og vidende rundvisning om jødisk liv i det indre København. Det gjorde stort indtryk på de studerende, at Charlotte også fortalte sin familiehistorie.
Mie Koppel
Mie Koppel
11. Maj, 2022.
Charlotte er en fantastisk formidler. Vi er en gruppe på 15 kollegaer som var på en byvandring på 1,5 time med Charlotte om Københavns baggårde. Det var en kæmpe fornøjelse! Charlotte er meget vidende, engageret og har talent for at engagere os i de spændende og sjove historier hun fortalte om. Jeg kan varmt anbefale Charlotte - hun er en fantastisk formidler!
Kunde
Kunde
14. December, 2021.
Varm anbefaling til Charlotte En varm anbefaling til Charlotte og hendes rundtur 'Byens gårde og glemte kroge'. Charlotte har en kæmpe viden om stort og småt i København og har mange små pudsige historier i ærmet - selv en ærke-københavner kommer derfra med masser ny viden. Hun fortæller levende og engageret og alt i alt var det en både super hyggelig og interessant gå-tur.
Karin
Karin
26. Juni, 2021.
Vi var på en herlig tur Vi var på en herlig tur i København med Charlotte. Super god og levende fortæller. Helt klart en varm anbefaling herfra
Solveig
Solveig
26. Juni, 2021.
Vældig interesant tur med Charlotte Vældig interesant tur med Charlotte, hun er en skøn fortæller fuld af liv og sjove historier. Jeg kan varmt anbefale Charlotte som guide.
Fiona Bassett-Burr
Fiona Bassett-Burr
10. Juni, 2021.
Byens baggårde og gemte kroge skal opleves "Byens baggårde og gemte kroge" er en fantastisk og lærerig tur med Charlotte som den perfekte guide. Kan varmt anbefales herfra .😊
Marianne Zimmermann
Marianne Zimmermann
10. Juni, 2021.
Fin tur Fin tur. Charlotte fortæller med stor entusiasme, diplomati og indlevelse. Kan varmt anbefales også for folk, der ikke er så godt gående.
Pia Christiansen
Pia Christiansen
9. Juni, 2021.
Spændende at se synagogen og høre om… Spændende at se synagogen og høre om historien om de danske jøder der var inviteret af Chr.4. Og andre historier 😉 Kan anbefales 👍😉
Sheila Watkin
Sheila Watkin
31. Maj, 2021.
Jødiske København Meget interessant tur

 

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år ønsker at være en del af.

Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske særheder frem, som jeg glæder mig til at dele med Jer.


Charlotte Thalmay

Byvandring

Alle ture varer ca. 2 timer.
Prisen er 2.250 kr, uanset deltagerantal op til 15 personer.
Herefter er prisen 100 kr. pr. person, dog max 20 personer i alt.

Køb et gavekort

Køb et gavekort til en valgfri
Gavekortet har en gyldighed på 2 år fra købsdatoen og gælder for op til 20 deltagere.
Når du ønsker at indløse gavekortet, sender du en mail til charlotte@thalmay.dk hvorefter der aftales en dato for byvandringen.