Virksomheder
på tur


– 80DAYS ekslusive luksusrejser

– Casino Copenhagen

– Danske Bank

– Danske Seniorer

– DIS Copenhagen

– DLR-Kredit

– Finansforbundet

– Hotel d´Angleterre

– Hotel Marriott

– Hotel Nimb

– Hotel Skt. Petri

– Israelmissionen

– Københavns Universitet

– Landsforeningen SIND

– Maersk Drilling

– Mannaz 

– Novo Nordisk

– Oticon

– Rathlouskolen Odder

– Turkontoret i Helsingør

– Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

– Videncenter for Helbred & Forsikring

– Willis Towers Watson

Udtalelser fra vores gæster


Det var en dejlig, inspirerende og lærerig måde at opleve og se København fra nye vinkler. Charlotte serverede sin guidning på en super fin og charmerende måde, med små søde og sjove fortællinger i fortællingen. Entusiastisk, engageret, passioneret og humoristisk.
Rikke J. 

Vi var med på turen Det Jødiske København, hvor Charlotte Thalmay var vores guide.
Det var en supergod oplevelse, hvor Charlotte fortalte meget indlevende om de historiske steder og samtidens personaliteter. Vi kan give vores varmeste anbefalinger og stor ros til Charlotte for en meget fin og veltilrettelagt tur.
Leo H.

Byens baggårde og gemte kroge kan absolut anbefales. Charlotte er indlevende og vidende. Hun løber ikke tør for gode historier.
Helle

Vi var alle fire rigtig glade for turen og for din formidlingsevne og begejstring.
Tina O.

En varm anbefaling til Charlotte og hendes rundtur “Byens gårde og glemte kroge”. Charlotte har en kæmpe viden om stort og småt i København og har mange små pudsige historier i ærmet – selv en ærke-københavner kommer derfra med masser ny viden. Hun fortæller levende og engageret og alt i alt var det en både super hyggelig og interessant gå-tur.
Tilfreds kunde

Vi var på turen med baggårde i København og kom ind en masse spændende steder, som jeg i hvert fald aldrig har lagt mærke til før. Charlotte formår virkelig at åbne ens øjne for omgivelserne.Hun er også en rigtig god fortæller, som brænder for det. Og hun ved utroligt meget. Kan kun anbefales.
Iben

Charlotte Thalmay er en fremragende formidler og fortæller, og hun gjorde os klogere på det jødiske København.
I en tid, hvor antisemitisme er stigende, kan jeg kun anbefale at tage på denne spændende tur, hvor du med garanti bliver rørt og bevæget over den jødiske historie og situation i Danmark.
Julie K.